marți, 12 iulie 2011

Şedinţa Consiliului raional Cahul, amânată din nou

Nici astăzi nu s-a reuşit alegerea preşedintelui raionului Cahul. Aceasta din cauză că, la puţin timp după începerea şedinţei, unul dintre consilierii liberal democraţi a solicitat o pauză până pe 18 iulie. Propunerea a fost acceptată de majoritatea consilierilor.

La sfârşitul şedinţei, consilierul comunist Ştefan Bratu a făcut o interpelare către arhitectul raionului şi către Procuratura raională, cerându-le să investigheze demolarea monumentului eroilor căzuţi în cel de-al doilea război mondial din satul Brânza.

Contactat de reporterul Univers FM, primarul de Brânza, liberal democratul Leonid Catera, a declarat că monumentul urmează a fi restaurat şi că are, în acest sens, avizul Ministerului Culturii.

Reamintim că prima şedinţă a Consiliului raional Cahul s-a început pe 30 iunie. După aceasta, consilierii s-au mai întrunit pe 6 iulie, când au amânat şedinţa pentru ziua de azi.

Potrivit unor surse, s-ar putea ca întrunirea de pe 18 iulie să pună capăt primei şedinţe a Consiliului raional Cahul, prin alegerea preşedintelui raionului.

Univers FM Cahul

Niciun comentariu:

Bine v-am găsit!

Aici şi acum -
Petru Botezatu