luni, 18 iulie 2011

Consilierul comunist Avram Micinschi a fost ales preşedintele raionului Cahul

Prima şedinţă a Consiliului raional Cahul, care s-a început pe 30 iunie, s-a încheiat astăzi, culminând cu alegerea comunistului Avram Micinschi în funcţia de preşedinte al raionului Cahul.

Acesta a fost ales cu votul a 20 de consilieri din cei 21 prezenţi la şedinţă, la propunerea consilierului raional şi deputatului comunist Anatol Gorilă. Avram Micinschi s-a abţinut să-şi voteze propria candidatură.

Menţionăm că din sala de şedinţe a Consiliului raional Cahul au absentat consilierii din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova şi a Partidului Liberal.

Preşedintele nou-ales le-a mulţumit consilierilor care au optat pentru candidatura sa, menţionând că fiecare partid are în spate alegătorii care aşteaptă soluţionarea problemelor raionului şi că acest lucru trebuie să-i determine să conlucreze.

Avram Micinschi a fost felicitat de către Gheorghe Vasilachi, singurul consilier raional din partea PPCD şi preşedinte al raionului în mandatul trecut.

Menţionăm că, în urma alegerilor locale din 5 iunie curent, PCRM a obţinut 15 mandate de consilier raional, PLDM - 9, PD - 6 şi PL - 4.

Niciun comentariu:

Bine v-am găsit!

Aici şi acum -
Petru Botezatu