joi, 24 aprilie 2008

Miting


La
Cahul se va desfăşura, pe 11 mai, un miting în vederea susţinerii semnării acordului privind micul trafic la frontieră, care să permită moldovenilor din apropierea graniţei româneşti să intre în România fără viză.
Despre aceasta a anunţat, miercuri, 23 aprilie, în cadrul
Cafenelei Politice a Tineretului Liberal Democrat cahulean, Sergiu Cornea, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Teritoriale Cahul a PLDM.
Mitingul susţine poziţia conducerii PLDM, care „ cere guvernului să înceapă neîntîrziat negocierile pentru semnarea Convenţiei privind micul trafic la frontieră şi să manifeste astfel respect faţă de interesele a circa un milion şi jumătate de cetăţeni ai Republicii Moldova”.
Organizaţia Teritorială
Cahul a PLDM şi Tineretul Liberal Democrat din Cahul îi îndeamnă pe toţi cei care susţin semnarea acestui acord să participe la mitingul care, vă amintesc, va avea loc pe 11 mai, în Piaţa Independenţei din oraşul Cahul

imaginea: www.pldm.md

2 comentarii:

iuris spunea...

In sfarsit o formatiune politica - PLDM - aplica actiuni concrete, nu doar vorbe, pentru solutionarea unei probleme a populatiei R. Moldova, fie ea si una cu numar restrans - cea care locuieste cca 50 km de la hotarul UE. Este o timpenie sa musti mana ce ti se intinde spre ajutor atunci cand esti in mocirla pina la nas - ceea ce face guvernarea comunista.

Petru Botezatu spunea...

Dacă e să ne gândim la cât de mare e Republica Moldova, ne dăm seama că o bună parte din populaţia ei trăieşte la 50 km de la hotarul UE

Bine v-am găsit!

Aici şi acum -
Petru Botezatu