joi, 4 august 2011

Administrația raională și cea orășenească din Cahul nu se prea grăbesc să-și actualizeze paginile de internet

Deşi dispun de câte o pagină web, atât Consiliul raional, cât şi Primăria oraşului Cahul nu se spetesc să informeze vizitatorii despre activităţile pe care aceste structuri le desfăşoară.

Astfel, vizitatorii paginii de internet a Consiliului raional află că Gheorghe Vasilachi este încă preşedinte al raionului, deşi, începând cu 18 iulie curent, această poziţie este ocupată de Avram Micinschi, reprezentant al PCRM.

De asemenea, nu a fost actualizată nici lista consilierilor raionali, printre aceştia făcând parte, potrivit site-ului oficial al Consiliului, şi reprezentanţi ai Partidului Social Liberal, dar şi ai Alianţei Moldova Noastră, formaţiuni care au dispărut de pe arena politică moldovenească înainte de alegerile locale generale din anul acesta, fuzionând cu alte partide.

Ultimile decizii ale Consiliului raional Cahul sunt cele adoptate în şedinţa din 14 aprilie curent.

Vedem însă o situaţie puţin mai bună când vizităm pagina oficială a Primăriei oraşului Cahul. Aici, cu toate că sunt publicate câteva decizii de la ultima şedinţă a Consiliului orăşenesc, primar rămâne a fi Gheorghe Zagorodnii, predecesorul actualului edil al oraşului, Petru Burlacu. Numele lui Burlacu nu apare însă nici la o rubrică a paginii web, chiar şi dacă este căutat cu motorul de căutare internă de pe site.

La rubrica „Consiliu local”, unde vizitatorii se aşteaptă să afle cine sunt aleşii poporului, este publicat un extras din Legea cu privire la administraţia publică locală, care reglementează activitatea consiliului local.

Niciun comentariu:

Bine v-am găsit!

Aici şi acum -
Petru Botezatu